Kate Uptonin bikinivideo liikaa YouTubelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka huippumalli Kate Upton tanssahteli valokuvaaja Terry Richardsonin julkaisemalla nettivideolla erittäin pienissä bikineissä. Nyt YouTube on poistanut videon kokonaan sen sijaan, että se olisi asettanut sille esimerkiksi 18 vuoden ikärajan.

YouTube ilmoittaa poistaneensa teinimallin tanssivideon, koska se rikkoi palvelun alastomuutta ja seksuaalista sisältöä koskevia sääntöjä. Toisin sanoen teinimallin bikinit olivat niin pienet, että Katen katsottiin olevan käytännössä alaston. Videolla Kate tanssii Rej3ctzin kappaletta Cat Daddy. Katso video ja kuvakaappaukset alta.

Amerikkalainen Kate Upton nousi helmikuussa 2011 huippumalliksi yhdessä yössä, kun maineikas Sports Illustrated -lehti valjasti hänet uimapukunumeronsa malliksi. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube