Menikö vähän överiksi? Tältä näyttää tyttärensä solariumissa polttanut äiti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään amerikkalaisia järkyttäneestä tapauksesta, jossa perheenäiti oli pannut viisivuotiaan tyttärensä solariumiin. Tytär sai palovammoja, jotka huomattiin vasta päiväkodissa. Äiti pidätettiin, mutta nyt hän on päässyt vapaaksi ja suostunut haastatteluun.

Kuva: Today, NBC

Yhdysvaltojen New Jerseyssä asuva 44-vuotias perheenäiti Patricia Krentcil saatiin NBC-kanavan haastatteluun. Äidin televisiovierailun jälkeen katsojat eivät enää ihmetelleet miksi hän laittoi myös tyttärensä solariumiin tempauksen laittomuudesta ja vaarallisuudesta huolimatta.

Kuva: Today, NBC

WABC-televisiokanavan mukaan solarium-salongin työntekijät eivät olleet huomanneet, että äiti oli laittanut tyttärensä rusketuslaitteeseen. Osavaltion lakien mukaan alle 14-vuotiaat eivät saa käyttää solariumia ja alle 18-vuotiailla tulee olla vanhempien lupa rusketuslaitteiden käyttöön. Poliisit pidättivät pikkutytön äidin, jonka kerrottiin järkyttyneen pidätyksestä.