Huikea työpaikka: Mies nuolee apinan peppua, jotta se ulostaisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman erikoisin työpaikka -kilpailu taisi juuri ratketa. Kiinasta löytyy nimittäin mies, jonka työtehtävänä on nuolla kielellään apinanpoikasen takapuolta tunnin verran kerrallaan, jotta poikanen ulostaisi.

Wuhan Zoo -eläintarhassa työskentelevä 50-vuotias Zhang Bangsheng käytti aiemmin lämmintä vettä, jotta kolmikuukautinen apina ymmärtäisi ulostaa. Pian hän ryhtyi kuitenkin käyttämään siihen omaa kieltään, jonka hän havaitsi toimivammaksi. Bangshengin täytyy joka kerta nuolla peppua noin tunnin ajan ennen kuin sieltä tupsahtaa pieni kikkare.

Kyseinen apina on harvinaisuus ja se on lähes kymmeneen vuoteen ensimmäinen eläintarhassa syntynyt lajitoveri. Eläintenhoitaja päätyi nuolemaan pikkuisen takapuolta sen jälkeen kun apina oli päässyt ensimmäisen kerran tutustumaan lajitovereihinsa ja kärsi sen jälkeen ummetuksesta. Pian selvisi, että apina oli syönyt eläintarhan kävijöiden sille heittämiä pähkinöitä, jotka eivät ole pienokaiselle hyväksi. Siksi ne pitää saada mahdollisimman nopeasti ulos ruoansulatuksesta, China Smack uutisoi.