Nymfomaaninainen kiinni Saksassa – mies itki kadulla 36 tunnin session jälkeen

Ohhoh! · Stara.fi

Seksiriippuvuudet ovat olleet viime vuosina esillä myös julkkismaailmassa, kun useampikin Hollywood-tähti on joutunut menemään vieroitushoitoon päästäkseen siitä eroon. Nyt Saksassa on jäänyt kiinni nymfomaaninainen, joka sai uhrinsa huutamaan apua.

47-vuotiaalla naisella oli ennen kiinni jäämistään ainakin kaksi uhria, joista ensimmäinen pääsi pakenemaan jouduttuaan ensin harrastamaan naisen kanssa seksiä kahdeksan kertaa. Ensimmäiset kerrat toimittiin yhteisymmärryksessä, mutta miehen saatua tarpeeksi nainen pakotti hänet harrastamaan seksiä yhä uudelleen ja uudelleen. Mies pakeni lopulta asunnosta parvekkeen kautta.

Toinen uhreista pääsi pakenemaan vasta 36 tunnin seksisession jälkeen, kun nainen nukahti. Poliisi löysi miehen itkemästä kadulla.

Mies kykeni kyyneleidensä lomasta kertomaan mitä oli tapahtunut ja nainen saatiin kiinni asunnostaan. Poliisin saapuessa nainen oli pyytänyt heitäkin harrastamaan seksiä kanssaan. Toinen uhreista kertoi tavanneensa naisen bussissa ja menneensä vapaaehtoisesti naisen asuntoon, jossa ”helvetti oli valloillaan”. Nyt nainen on viety sairaalan psykiatriselle osastolle tutkittavaksi.