Tästä Rihanna kiihottuu toden teolla: ”Menen sekaisin!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Rihanna on viime päivinä ollut runsaasti otsikoissa seksiin liittyvien lausuntojensa ja valokuviensa merkeissä. Neitokainen ei ole peitellyt sitä, että ei saa mielestään tarpeeksi toimintaa makuuhuoneessa.

Nyt 23-vuotias laulaja kertoi pitävänsä miehen tuoksua kiihottavana. Rihannan mukaan hyvältä tuoksuvien miesten kannattaa yrittää iskeä häntä, sillä laulaja pitää enemmän tuoksuvista miehistä kuin komeista karjuista. Poptähti kertoi, että hän kiinnostuu yleensä heti miehistä, joilla on hyvä ominaistuoksu.

– Pidän miehistä, jotka tuoksuvat hyviltä. Jos mies näyttää hyvältä, niin en välttämättä anna hänelle mahdollisuutta. Jos hän taas tuoksuu hyvältä, niin menen sekaisin, Rihanna kertoi Access Hollywood -sivustolle.

Rihanna kertoi viime kuussa faneilleen olleensa ensimmäistä kertaa treffeillä kahteen vuoteen. Laulaja nimittäin vietti treffi-illan ystävänsä Melissa Forden kanssa muun muuassa Roxbury-yökerhossa Hollywoodissa. Verkossa julkaistiinkin kuvia tyttöparin illanvietosta.

Rihanna on markkinoinut uutta Battleship-elokuvaansa ahkerasti maailmalla ja hänet on kuvattu punaisella matolla muun muuassa Japanissa. Taannoin Rihannan kerrottiin olevan kiinnostunut esittämään edesmennyttä poplaulajaa Whitney Houstonia tämän elämäkertaelokuvassa. Aiemmin tällä viikolla Rihannan vahvistettiin esiintyvän The Fast and the Furious 6 -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2013.