Mallikaunotar pomppi yläosattomissa rannalla – katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä Leonardo DiCaprion entinen tyttöystävä ja huippumalli Bar Refaeli joutui aiemmin tänä vuonna epämiellyttävään tilanteeseen lentokentällä. Hän joutui lentokentän turvatarkastuksessa erään naispuolisen tarkastajan hipelöimäksi.

Nyt 26-vuotias Bar Refaeli on julkaissut Facebook-profiilissaan faniensa iloksi rohkean kuvan, jossa neitokainen poseeraa yläosattomissa. Vaalea kaunotar on nimittäin peittänyt kuvassa rintavarustuksensa kädellään. Hiekkarannalla ikuistetussa kuvassa nähdään myös hiekkaan kirjoitettu teksti, jossa lukee ”Go Bar”.

Kuva: Facebook

Bar Refaeli nousi kansainväliseen tähteyteen vuonna 2009 poseerattuaan Sports Illustrated -lehden kansikuvassa. Hänet tunnetaan mallinuransa lisäksi myös näyttelijä Leonardo DiCaprion ex-tyttöystävänä. Viime vuonna huippumalli esiintyi muun muuassa Saksan huippumalli haussa -televisio-ohjelmassa vierailevana tuomarina.