Jennifer Nicole Leen jumppahetki oli näyttävä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallien ja julkkisnaisten lisäksi viihdelehtien otsikoissa on viime kuukausina alkanut näkyä aikaisempaa enemmän myös fitness-malleja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Parhaillaan amerikkalainen Jennifer Nicole Lee tekee kovaa nousua julkkiskaartiin.

Jennifer Nicole Lee on saanut suitsutusta treenatusta vartalostaan, jossa ei pa

parazzikuvien perusteella näytä olevan ainuttakaan liikakiloa. Nyt 36-vuotias kahden lapsen äiti on järjestänyt Beverly Hillsissä sijaitsevassa puistossa silmänruokaa miespuolisille lenkkeilijöille.

Jennifer Nicole Lee laihdutti taannoin 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan. Miamissa asuva kuntomimmi nimettiin viime vuonna Splash Online -sivuston parhaimpien bikinikaunottarien joukkoon.