Rihanna irstaili strippibaarissa: ”Purin stressiä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on viime päivinä ollut runsaasti otsikoissa seksiin liittyvien lausuntojensa ja valokuviensa merkeissä. Neitokainen ei saa mielestään tarpeeksi toimintaa makuuhuoneessa, mutta nyt hänet on kuvattu strippibaarissa vauhdikkaissa tunnelmissa.

23-vuotias laulaja julkaisi Twitter-blogissaan valokuvia, joissa hän nauttii täysin rinnoin strippareiden kanssa. Kuvat julkaistiin 18,2 miljoonalle lukijalle, joten ainakaan Rihanna ei yrittänyt piilotella juhlimistaan. Hänet nähdään kuvissa työntämässä seteleitä stripparin aluhousuihin ja katsomassa kuinka strippari nuolee toisen naisen jalkoväliä – tosin alushousujen päältä.

Rihanna on markkinoinut uutta Battleship-elokuvaansa ahkerasti maailmalla ja hänet on kuvattu punaisella matolla muun muuassa Japanissa. Taannoin Rihannan kerrottiin olevan kiinnostunut esittämään edesmennyttä poplaulajaa Whitney Houstonia tämän elämäkertaelokuvassa. Aiemmin tällä viikolla Rihannan vahvistettiin esiintyvän The Fast and the Furious 6 -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2013.