Suomalainen BB-tähti teki jääkiekon MM-kisabiisin – Venäjälle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huomenna alkavien jääkiekon MM-kilpailujen lipunmyynnistä tuli lopulta varsinainen farssi, mutta se ei ole estänyt kotimaisia artisteja tehtailemasta kisakappaleita. Niitä on tänä vuonna julkaistu runsaasti.

Tuoreimmassa kisakappaleessa mukana on Big Brother -kisassa mukana ollut Antti Kurhinen. Hän ja hiphop-artisti Chedda ovat julkaisseet yllättäen Venäjän joukkuetta kannustavan kappaleen nimeltä Nasha Rossija (Meidän Venäjä). Antti Kurhisella on vahvat siteet itänaapuriin.

– Leijonien tuotteistettuja kannustusbiisejä on Suomen markkinat tulvillaan. Koen velvollisuudekseni luoda Venäjän joukkueelle kannustusbiisin tänne länsimaihin, joista löytyy merkittäviä venäläivähemmistöjä, Latviassa syntynyt inkeriläis-suomalainen Chedda kertoo.

Eräs kotimaisista kisabiiseistä on hiphop-artisti BB Salbyn ja Talent-kisasta tutun DJ Prealin työstämä Ulkojään Kingi, joka on saanut YouTubessa jo yli 30.000 kuuntelukertaa. Kuuntele kappale alta. Kappale on lainannut osittain teemansa Falcon takavuosien hitistä Amadeus.