Tulisa Contostavlos valittiin maailman seksikkäimmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos joutui aiemmin tällä viikolla uutisotsikoihin, kun verkossa julkaistiin popkaunottaren ja ex-poikaystävä Justin Edwardsin, eli MC Ultran, tähdittämä seksivideo. Sittemmin Tulisa vahvisti, että video on aito ja sen jälkeen kohu videosta on jo laantunut.

23-vuotias kaunotar on valittu suosituimpiin lukeutuvan miesten lehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. FHM-lehden lukijoiden äänestystulos oli yllätys, sillä aiemmin Tulisa ei ole vastaavissa äänestyksissä juuri juhlinut.

Toiselle sijalle jäi Cheryl Cole ja kolmannelle Rihanna. Viiden joukkoon mahtuivat myös Rosie Jones ja Georgia Salpa. Katy Perry joutui tyytymään vasta kuudenteen sijaan ja Megan Fox seitsemänteen. Äänestyksen useita kertoja voittaneet Scarlett Johansson ja Angelina Jolie eivät selvinneet nyt edes kymmenen kärkeen.Kuva: SplashKuva: Splash

Tulisa Contostavlos kertoi taannoin yksityiskohtia rajusta lapsuudestaan Style-lehden haastattelussa. Tulisa kasvoi pahamaineisella alueella Lontoossa ja kertoi aloittaneensa juomisen ja huumeiden käytön jo ennen murrosikää. Hän kertoi myös menettäneensä neitsyytensä 14-vuotiaana. Tulisan mielestä hän kehitti itselleen kovan kuoren nuorena, koska häntä kiusattiin koulussa.