Megan Fox riisui housunsa – sänkyposeeraus nettiin! Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuudesta taukoa jo jonkin aikaa pitänyt näyttelijätär Megan Fox kertoi taannoin haastattelussa millaista on olla kymmenvuotiaan Kassius-pojan äitipuolena. Hän valitteli samalla sitä, että monet fanitkaan eivät tietä, että hän on ollut äitipuolena jo kahdeksan vuoden ajan.

Nyt Megan Fox nähdään seksikkäässä mainoskuvassa makoilemassa sängyllä vähissä vaatteissa. Kuvassa näyttelijättärellä on yllään valkoinen jakkutakki, mutta housut hän on jo ehtinyt riisua. Kyseessä on teknologiayhtiö Sharper Imagen mainos.

Megan on ollut jo pidemmän aikaa naimisissa näyttelijäkomistus Brian Austin Greenin kanssa. Fox joutui taannoin tukalaan tilanteeseen myös työelämässä, sillä ohjaajalegenda Steven Spielberg vaati näyttelijättärelle potkuja Transformers-elokuvasta. Tähden väitettiin riitaantuneen elokuvan ohjaajan Michael Bayn kanssa. Foxin kerrottiin muun muuassa haukkuneen suosittua ohjaajaa Hitleriksi. Kaunotar väitti kuitenkin potkujensa jälkeen jättäytyneensä itse elokuvasta muiden työtarjouksiensa takia.

Uusimmat