Salama iski kiveksiin – mies selvisi hengissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kevään aikana maailmalla on raportoitu useista tapauksista, joissa salama on iskenyt ihmiseen ja ihminen selvinnyt iskusta elävänä. Nyt vuorossa on varsin erikoinen tapaus, sillä espanjalaisen miehen kerrotaan saaneen salamaniskun kiveksiinsä.

Espanjalainen El Mondo -lehti uutisoi, että salama iski yllättäen Madridin kaduilla kävelleeseen mieheen. Lehden mukaan 53-vuotias sai salamaniskun housujensa läpi suoraan jalkoväliinsä. Siitä salaman kerrotaan jatkaneen toista jalkaa pitkin ja jalkapöydän läpi maahan.

Mies menetti tajuntansa iskun voimasta. Mukana ollut poika soitti hätänumeroon ja isä kiidätettiin ambulanssilla Hospital de la Paz -sairaalaan, jossa hänen palovammansa saivat hoitoa. Miehen sydän ja aivot eivät vaurioituneet iskussa lainkaan.