Jymy-yllätys: Kummola lupasi hyvitystä MM-liput täyteen hintaan ostaneille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jääkiekon MM-turnauksen suomalainen organisaatio myönsi tänään viimein virheensä kisojen lippujen ylihinnoittelusta Kalervo Kummolan suulla. Samalla ilmoitettiin lehdistötiedotteella, että kahden Suomen ottelun lippuja myydään jatkossa neljä yhden hinnalla.

Alennushinta on luonnollisesti aiheuttanut ärtymystä liput täyteen hintaan ostaneiden katsojien keskuudessa. Kalervo Kummola vieraili tänään Arto Nybergin keskusteluohjelmassa, jossa hän myönsi hinnoittelussa tapahtuneet virheet.

Samalla Kummola paljasti, että organisaatio aikoo hyvittää liput täyteen hintaan ostaneita asiakkaita. Hänen mukaansa lippuja ostaneet tulevat saamaan hyvityksen ostaessaan lippuja ensi vuoden MM-kilpailujen peleihin.

– Katsome vielä, miten se toteutetaan käytännössä, Kalervo Kummola totesi.