Carlos Pena Jr. esitteli lihaksiaan netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber sai taannoin varteenotettavaksi laskettavan kilpailijan, Big Time Rush -televisiosarjasta tuttu poikabändi on sulattanut teinityttöjen sydämet YHdysvalloissa.

Nyt sarjan tähti Carlos Pena Jr. on julkaissut Twitter-blogissaan kuvan itsestään ilman paitaa. Kuvassa hän esittelee lihaksikasta vartaloaan ja ”näyttää palaa” kännykkäkameralleen.

Sarjassa seurataan lukion arkea neljän minnesotalaisen pojan kautta. Kendall Schmidt, James Maslow, Carlos Pena Jr. ja Logan Henderson ovat BTR-yhtyeen jäseniä ja nuoria opiskelijoita, joiden arki muuttuu heidän muutettuaan Los Angelesiin. Sarjasta tuli heti Nickelodeon-kanavan toiseksi suosituin sarja, kun ykkössijalla komeilee iCarly.

Sarjan tuottaja on Scott Fellows, joka on myös aikaisemmin tehtaillut menestyviä sitcomeja Nickelodeoenille. Kyseessä on jo Nickelodeonin toinen sarja, jossa on mukana poikabändi. Ensimmäisessä vastaavanlaisessa sarjassa nähtiin The Naked Brothers Band. Tunnin pituinen pilottijakso päästettiin ilmoille viime tammikuussa nimellä Big Time School Of Rocque. Katsojia kertyi ensimmäiselle jaksolle peräti 6,8 miljoonaa.