Poliisi etsii: Ovela nainen varasti 100 iPadia supermarketeista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Matkapuhelimet ja tablet-tietokoneet ovat tehneet kovaa nousua varkaustilastoissa siitä huolimatta, että ainakaan Applen käytettyjä laitteita ei kannata enää varastaa. Niiden GPS-toiminnot nimittäin johdattavat yhä useammin virkavallan suoraan rikollisen ovelle.

Nyt Yhdysvalloissa poliisi etsii erästä naista, joka on onnistunut varastamaan arviolta sata iPadia Texasin ja Oklahoman osavaltioiden alueella. Nainen on keskittynyt Wal-Mart ja Target -ketjujen myymälöihin, joissa hän on aina käyttänyt samaa taktiikkaa, WFAA.com raportoi. Hän on tähän mennessä iskenyt 28 Wal-Martiin ja kahdeksaan Targetiin.

Naisella on aina sama toimintaperiaate, jossa hän saapuu kassalle täyteen ahdetun ostoskärryn kanssa. Sen jälkeen hän ilmoittaa ostavansa vielä useita iPadeja. Hässäkän keskellä hän siirtää kassalla seisoskellessaan iPadit omaan laukkuunsa ja marssii hetken päästä ulos väittäen hakevansa rahaa automaatilta. Nainen on saatu valvontakameroiden kuviin, mutta kiinni hän ei ole vielä jäänyt.