Teinileffan kaunottaret upeissa nettikuvissa: Bikinivartaloita ja paljasta pintaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disney-televisiokanavan huippuroolien myötä supertähdiksi ovat nousseet muun muuassa teinitähti Selena Gomez ja High School Musical -elokuvien kaunotar Vanessa Hudgens. Neitokaiset ystävystyivät taannoin ja he ovatkin nykyään hyviä ystäviä.

Ystävykset kuvasivat alkuvuoden Floridassa Spring Breakers -elokuvaa, jossa nähdään myös muun muuassa nuori näyttelijätär Ashley Benson. Teinitähdet julkaisivat jo kuvausten aikana runsaasti kuvia kuvauksista, ja nyt materiaalia on päätynyt Twitteriin erityisesti Selena Gomezin blogissa.

Spring Breakers -elokuva kertoo lukiotytöistä, jotka joutuvat kaltereiden taakse epäonnistuneen ryöstöyrityksen takia. Elokuva on vasta kuvausvaiheessa ja sen uskotaan saavan ensi-iltansa vuonna 2013. Elokuvan näyttelijäkaartiin kuuluu Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson, James Franco, Heather Morris ja Rachel Korine.