18 kiloa painanut kissa on kuollut – julkisuus vei hengen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin erään mummon piloille syöttämästä ja sairaalloisen kaksivuotiaasta lihavasta kissasta, joka jouduttiin huikean ylipainon takia ottamaan eläinsuojaan. Meow-nimisestä kissasta tuli nopeasti julkkis, kun sen kuvat päätyivät julkisuuteen.

Nyt Meow on kuollut. Santa Fen kaupungin eläinsuoja kertoi suru-uutisen Facebook-sivuillaan. Kissan kerrotaan menehtyneen sen saaman suuren huomion aiheuttaman stressin takia. Kissa kärsi viimeiset päivänsä hengitysvaikeuksista, joiden syytä ei löytynyt. Neljä eläinlääkäriä yritti turhaan pelastaa julkkiskissaa, joka kuitenkin menehtyi lauantaina iltapäivällä.

Kuva: Facebook

Eläinsuojan henkilökunta julkaisi kissan valokuvan Facebookissa, ja pian kissalle sateli kutsuja muun muassa televisio-ohjelmiin. Meow vieraili esimerkiksi suositussa Today Show -televisio-ohjelmassa. 87-vuotiaan emäntänsä herkuilla lihottama kissa painoi kuolleessaan 18 kiloa, eli sillä oli ylipainoa ainakin 13 kiloa. Lemmikki passitettiin laihdutuskuurille, mutta se ei ehtinyt lemmikkiä auttaa.