Alesha Dixon ei ujostele: ”Olen ylpeä pienistä rinnoistani”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen poplaulaja Alesha Dixon nousi julkisuuteen The Boy Does Nothing -hittikappaleen kautta. Tänä vuonna Dixon aloitti uuden pestin Britain’s Got Talent -ohjelman tuomarina Simon Cowellin, Amanda Holdenin ja David Walliamsin rinnalla.

Tähtien keskuudessa näkyy suuria rintoja ihannoiva trendi, jolle Dixon on nyt antanut oman vastalauseensa. 33-vuotias Talent-tuomari nimittäin kertoi Look-lehden haastattelussa, ettei ole suuren etuvarustuksen perään.

– Olen ylpeä pienistä rinnoistani! Niiden koon ansiosta mikään ei rajoita pukeutumistani. Aiemmin luulin, että mitä enemmän paljastan ihoa sen seksikkäämpi olen. Nyt tunnen itseni hyväksi mitä tahansa puen päälleni, kertoi Alesha Dixon haastattelussa.

Ennen soolouraansa Dixon oli Mis-Teeq -tyttöbändin jäsen. Vuonna 2007 Alesha Dixon voitti Tanssii tähtien kanssa -ohjelman britannialaisen version. Dixon on julkaissut kolme albumia, joista viimeisin oli vuonna 2010 ilmestynyt The Entertainer.