Jessica Wright voimisteli rannalla bikineissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen näyttelijäkaunotar Jessica Wright lienee suomalaisille vielä varsin tuntematon tuttavuus, mutta Britanniassa neitokainen kerää jatkuvasti palstatilaa uhkeilla kurveillaan. Suosittu televisiotähti loksauttaakin miesten leukoja täydellisyyttä hipovalla bikinikropallaan.

Nyt 26-vuotias neitokainen esitteli huikeaa bikinivartaloaan paparazzeille Espanjan auringossa. Brunette vaihteli rantalomalla uima-asujaan päivittäin, joten kuvaajat saivat ikuistettua melkoisen bikinivalkadin. Realitytähti kuvattiin muun muuassa temppuilemassa rannalla valkoisissa bikineissä. Katso kuvat tästä.

Jessica Wright hankki taannoin uudet 32DD-kokoiset rinnat, mutta operaation jälkeen hänellä oli hieman vaikeuksia ottaa aurinkoa mahallaan. Kaunottaren aikaisemmat rinnat olivat kokoa 32C, joten uusiin muhkeisiin muotoihin totuttelu vie aikaa. Kotimaassaan brunette tunnetaan erityisesti The Only Way is Essex -hittisarjan näyttelijänä.