Maria Menounos keikisteli lomallaan pienissä bikineissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijä-toimittaja Maria Menounos ei ole vielä kovinkaan tunnettu maailmanlaajuisesti, mutta viime kuukausina hän on tehnyt läpimurtoa viihdelehdissä. Hänet on esimerkiksi rankattu maailman 50 seksikkäimmän naisen listalle.

Nyt Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa tanssiva julkkiskaunotar kuvattiin Las Vegasissa tanssiparinsa Derek Houghin kanssa. Näyttävä brunette oli valinnut ylleen kirkkaanvihreät bikinit. Neitokainen muun muuassa poseerasi kuvaajille uima-altaalla tanssiparinsa kanssa veikeässä asennossa. Katso kuvat tästä.

32-vuotias Maria Menounos on kreikkalais-amerikkalaista sukujuurta oleva näyttelijäkaunotar teki Yhdysvalloissa läpimurtonsa jo teini-ikäisenä vuonna 1996 voittamalla kaksi missititteliä. Tuolloin hän voitti Miss Massachusetts Teen ja Miss Teen USA -kilpailut. Sittemmin hän voitti Miss Massachusetts USA -kilpailun vuonna 2000. Vuonna 2006 Maria nähtiin sadoissa miljoonissa kodeissa juontamassa Kreikan Euroviisuja, jossa suomalainen Lordi vei voiton.