Miehet paljastivat: Nainen, näinkin saat miehen pauloihisi

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Monelle naiselle miehen iskeminen ei tuota ongelmia. Visaisempi pulma lienee siinä, miten pitää yllä kaksilahkeisen kiinnostusta ja viedä suhde syvemmälle tasolle. Cosmopolitan-lehti kertoo miesten itsensä paljastamat takuuvarmat vinkit siihen, miten komistuksen saa omakseen kuin taikaiskusta.

Eräs mies paljastaa rakastuneensa tyttöystäväänsä kesken softball-pelin. Mies löi pallon tytölle liian lujaa ja mursi vahingossa tämän nimettömän. Perinteisesti tyttö olisi voinut syyttää tapahtuneesta poikaystäväänsä, ja mies olikin äärimmäisen vaikuttunut, kun tyttö ei tehnyt sitä. Pienen huolenpidon jälkeen pariskunta päätyi suutelemaan pelikentällä, joten ei liene huono idea välillä ottaa vaikea tilannekin rennosti.

Toinen mies vaikuttui, kun kuuli lempikappaleensa Stevie Nicksin Landsliden tapailemansa kaunottaren esittämänä. Tytön karaoketulkinta liikutti miestä ja tämän ystäviä. Naisen upean esityksen aikana mies tiesi rakastuneensa tähän, joten voi olla hyvä silloin tällöin pistää itsensä täysillä peliin.

Sikainfluenssan vuoksi sairaalassa hoidossa oleva mies liikuttui, kun luki tyttöystävänsä vanhoja tekstiviestejä puhelimestaan. Mies kertoi tuolloin tajunneensa miten välittävän ihmisen kanssa hän seurustelee. Tyttöystävän vielä vieraillessa sairaalassa mies alkoi uskoa koko elämän mittaiseen rakkauteen.

Eräs mies kertoo, että tapaillessaan alkuvaiheessa mukavaa tyttöä, hän yllättyi positiivisesti tämän käytöksestä. Tyttö nimittäin sai työpuhelun ja poistui toiseen huoneeseen sen vuoksi. Kun puhelu oli ohi, tyttö saapui takaisin miehen seuraan tanssahdellen. Mieheen teki vaikutuksen naisen vapaa ilmaisu, kun tämä oli oma itsensä hänen seurassaan.

Nainen teki treffeillä lähtemättömän vaikutuksen mieheen, jonka vei kaupungin venäläiselle asuinalueelle syömään. Nainen puhui ravintolassa ihmisten kanssa venäjää ja käänsi miehelle ravintolan ruokalistaa. Mies ihastui naisen kansainvälisyyteen ja ennakkoluulottomuuteen.