Näyttelijättären kotona verinen onnettomuus – pelasti miehen hengen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

70’s Show -komediasarjasta alunperin tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Mila Kunis on noussut viime vuosina Hollywoodin A-sarjan tähdeksi. Hänet on nimittäin nähty useissa suuren budjetin elokuvassa. Äskettäin nainen tähditti Friends With Benefits -elokuvaa Justin Timberlaken rinnalla.

Nyt 28-vuotiaan näyttelijättären uutisoitiin pelastaneen erään miehen hengen neuvokkailla toimillaan. Mila Kunis toimi nimittäin pelastavana enkelinä, kun hänen kotonaan työskennellyt mies sai verisen sairaskohtauksen. 50-vuotias mies oli muun muuassa yskinyt verta, oksentanut ja purrut kieleensä.

Näyttelijätär ei jäänyt seisomaan avuttoman miehen vierelle, vaan alkoi toimimaan heti. Mila Kunis oli muun muuassa asettanut miehen kylkiasentoon, jotta tämä ei tukehtuisi oksennukseensa. Tähti pyysi ystäväänsä hälyttämään paikalle ambulanssin, joka kuljetti miehen sairaalaan. Sairaanhoitajien mukaan Kunis olisi halunnut tulla ambulanssin mukana sairaalaan miehen tueksi.

Ukrainassa syntynyt Mila Kunis erosi viime vuonna Yksin kotona -tähti Macaulay Culkinista kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen. Nykyään Kunisin väitetään deittailevan 70′s Show -vastanäyttelijäänsä Ashton Kutcheria. Pari on nähty muun muassa viettämässä intiimiä lomaa yhdessä. Näyttelijätär on kiistänyt romanssihuhut.