Rihanna uhoaa: ”Muutan naiset biseksuaaleiksi”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Rihanna on viime päivinä ollut runsaasti otsikoissa seksiin liittyvien lausuntojensa ja valokuviensa merkeissä. Neitokainen ei saa mielestään tarpeeksi toimintaa makuuhuoneessa, mutta viime aikoina hänet on kuvattu jopa strippibaarissa vauhdikkaissa tunnelmissa.

Nyt 24-vuotiaan laulajan kirjoittama Twitter-kommentti on aiheuttanut ihmetystä. Poptähti nimittäin julkaisi verkossa kirjoituksen, jonka mukaan hän pystyy kääntämään heteronaiset biseksuaaleiksi. Rihannan blogitekstin uskotaan viittaavan E-40-yhtyeen Function-kappaleeseen, jonka lyriikoissa käsitellään kyseistä aihetta.

Rihanna on markkinoinut uutta Battleship-elokuvaansa ahkerasti maailmalla ja hänet on kuvattu punaisella matolla muun muuassa Japanissa. Taannoin Rihannan kerrottiin olevan kiinnostunut esittämään edesmennyttä poplaulajaa Whitney Houstonia tämän elämäkertaelokuvassa. Aiemmin tällä viikolla Rihannan vahvistettiin esiintyvän The Fast and the Furious 6 -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2013.