Tältä The Avengers -tähdet näyttivät teineinä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Marvel-studioiden The Avengers on yksi vuoden odotetuimmista supersankarielokuvista. Elokuva sai Suomen ensi-iltansa 27. huhtikuuta. Elokuvaa tähdittää joukko Hollywoodin kuuluisimpia tähtinäyttelijöitä.

The Avengers -elokuvassa Iron Man, Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye ja Captain America liittoutuvat maailmanpelastustehtävän vuoksi. Nyt elokuvan supersankarit voidaan nähdä myös hauskoissa nuoruuskuvissa. Omaavatko Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson ja Jeremy Renner supersankarin elkeitä jo teinikuvissaan?

Elokuva perustuu Marvelin ikisuosittuun Kostajat-sarjakuvaan, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1963. Supersankariseikkailun ohjaa Buffy Vampyyrintappaja- ja Angel -televisiosarjojen luoja Joss Whedon. Kostajat-elokuvaa edelsivät elokuvat Captain America, Thor, Iron Man, Iron Man 2 ja The Incredible Hulk, joissa tutustutaan elokuvan supersankareihin.