Johanna Tukiainen toteutti uhkauksensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Johanna Tukiainen suivaantui taannoin TV5:llä esitetystä Johanna Tukiainen: Vuosi elämästäni -ohjelmasta siinä määrin, että teki ohjelman tuotantoyhtiöstä rikosilmoituksen poliisille. Tukiainen väitti esimerkiksi ettei tiennyt että häntä ja siskoaan Juliaa kuvataan keikkojen ulkopuolella.

Ohjelma oli koostettu pääosin viimevuotiselta keikkakiertueelta, jonka aikana kuvattiin myös Metropoli-kaupunkilehden Netti-TV:ssä esitettyä Koko kansan Johanna -nettisarjaa. Tukiainen kertoi aiemmin Facebookissa syyttävänsä yhtiötä kunnianloukkauksesta ja että hänelle ei olisi kerrottu, että kuvattu materiaali esitettäisiin myös televisiossa.

Tuotantoyhtiö vahvistaa Staralle, että poliisista ollaan oltu heihin yhteydessä. Yhtiön mukaan se on toimitttanut poliisille Tukiaisen allekirjoittaman sopimuksen kiertueesta ja ohjelmasta sekä kuvamateriaalin käyttöoikeuksista.