Kourtney Kardashian valtavassa bikinikunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kourtney Kardashian on siskoihinsa verrattuna suorastaan vältellyt julkisuutta, sillä Kim Kardashian on ollut yleensä se, joka on esitellyt uhkeaa vartaloaan julkisuudessa. Tammikuussa Kourtneyn kerrottiin olevan raskaana, ja siitä saakka hän on pysytellyt poissa julkisilta paikoilta.

Kaksivuotiaan Mason-pojan käväisi kuitenkin viikonloppuna lomailemassa muun perheensä kanssa Meksikossa, jossa perhe kuvaa samalla myös realitysarjaansa. Kourtney kuvattiin uimarannalla ja samalla hänen valtava vauvamasunsa ikuistettiin bikineissä.

32-vuotias Kourtney Kardashian synnytti esikoisensa vuonna 2009 pitkäaikaiselle poikaystävälleen Scott Disickille. Synnytyksen jälkeen äiti aloitti tiukan kuntokuurin ja onnistui saamaan vartalonsa takaisin mallinmittoihin. Neitokainen paljasti kuntoilunsa ja laihtumisensa salat Shape-kuntolehdelle. Vuonna 2010 Kourtney julkaisi Kardashian Konfidential -kirjan yhdessä siskojensa kanssa.