Michael Monroe esiintyi tietämättään kylkiluut murtuneina

Viihdeuutiset · Stara.fi

TV5-kanavan Ruokamatkalla-sarjan kokki-juontaja Ellen Kajava saa lauantaina 12. toukokuuta Ruokamatkalla-sarjan vieraikseen rock-muusikko Michael Monroen ja laulaja Saara Aallon. Monroe muistelee Japani-jaksossa kommelluksiaan nousevan auringon maassa.

Sekä Saara että Michael ovat suuria Japani-faneja. Michael laskee käyneensä maassa lähemmäs 20 kertaa. Yksi Michaelin mieleenpainuvimmista Japanin-reissuista ajoittuu kesään 2010, jolloin rokkikukolla oli keikat Osakassa ja Tokiossa.

Kesken Osakan-keikkaa energisestä esiintymisestään tunnettu laulaja liukastui ja lensi rähmälleen lavalle. Kivut yltyivät iltaan mennessä, mutta seuraavan päivän esiintymistä ei ollut varaa peruuttaa. Tokiossa Michael astui lavalle särkylääkkeiden voimin – autuaan tietämättömänä siitä, että liukastuminen oli murtanut mieheltä kylkiluita.

– Mä vedin sit keikan täysillä, ja useampien mielestä se oli vielä kovempi kuin se Osakan keikka, rokkikukko kertoi.