Naisräppäri tuli ulos kaapista – näyttävä esiintulo kertaheitolla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen naisräppäri Queen Latifah tunnetaan myös menestyneenä näyttelijänä. Latifahin, oikealta nimeltään Dana Elaine Owensin, tähdittämiin elokuviin lukeutuvat muun muassa The Beauty Shop, Mad Money ja Valentine’s Day. Tähden seksuaalinen suuntautuminen on pitkään herättänyt spekulaatioita julkisuudessa.

Nyt 42-vuotias räppäri on tullut ulos kaapista ja myöntänyt olevansa lesbo. Nainen on ilmoittanut olevansa Long Beach Lesbian & Gay Pride -festivaalin pääesiintyjä. Sandra Rose -sivuston mukaan tämä on ensimmäinen kerta, kun tähti edes osallistuu homofestivaaleille.

Muodokas Latifah pienennytti vuonna 2003 F-kupin rintansa D-kuppiin, koska kärsi jatkuvista selkäkivuista. Hänen kerrotaan seurustelleen pitkään Jeannette Jenkinsin kanssa, mutta parin suhde päättyi eroon vuonna 2011. Nyt Latifahin huhutaan deittailevan koreografiaan, joka auttoi tähteä pääsemään yli erosurustaan.