Pikkutyttö opetti koiraa tekemään tarpeensa

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositussa Youtube-palvelussa katsotuimpien videoiden joukkoon lukeutuvat muun muuassa hauskat kotivideot lapsista. Taaperoiden aiheuttamat hauskat tilanteet ja naurukohtaukset ovat nimittäin keränneet jo satoja miljoonia katsojia ympäri maailman.

Nyt verkossa on julkaistu hauska video, jossa nähdään, kuinka pikkutyttö opettaa lemmikkikoiraansa tekemään tarpeensa. Suloinen kikkarapää taluttaa koiraansa pihamaan nurmikolla ja näyttää esimerkkiä hauvalle ulostamisesta.

Pikkutyttö asettuu videolla muun muuassa kyykkyasentoon. Sitten hän kertoo koiralle, että tämän tulee ponnistaa kovaa, jotta uloste tipahtaa. Videon lopussa lapsi kertoo koiralle, että ulostamisen jälkeen äiti tulee korjaamaan takamuksesta tulleet jätteet.