Isabeli Fontanan mainoskuva kuohuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen mallikaunotar Isabeli Fontana ei ole suomalaisille vielä kovinkaan tuttu kasvo, mutta neitokainen on ehtinyt tehdä jo pitkän uran mallimaailmassa. Taannoin hän poseerasi yläosattomissa kuvissa Homme Vogue -lehdessä. Nyt kaunotar kuohuttaa mallikuvillaan.

Nyt Isabeli Fontana on päätynyt yllättäen kohun keskiöön poseeratessaan parhaillaan H&M-vaatemerkin bikini- ja uimapukukuvissa. Syöpäasiantuntijat ovat nimittäin kritisoineet Isabelin ihon väriä liian tummaksi, sillä heidän mielestään väristä ei huomaa onko se aitoa vai teetettyä. Zurichin yliopiston syöpäinstituutin edustaja Raplh Braunin mukaan nuoret tytöt yrittävät saavuttaa vastaavan rusketuksen.

28-vuotias brasilialaissyntyinen Isabeli Fontana pääsi Elite Model Look -mallikilpailun finaaliin ollessaan vasta 13-vuotias teinityttö. Seuraavana vuonna hän muutti jo Milanoon, Italiaan, jossa hänen malliuransa sai todella lentävän lähdön. Fontana ei ole vielä noussut A-sarjan supermallien joukkoon, mutta hän on poseerannut lukuisissa nimilehdissä, kuten Vogue, Elle, Sports Illustrated, Bazaar, i-D ja Arena. Lisäksi hän on toiminut muiden muassa Armanin, Chanelin, Raplh Laurenin ja monien muiden brändien mainoskasvona.