Kaksi suosittua tv-sarjaa lopetetaan – miljoonat fanit tyrmistyivät

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Fox-kanava hyllyttää uusimpien tietojensa mukaan kaksi suosikkisarjaansa, kun Alcatraz ja The Finder kohtaavat loppunsa. Molemmat sarjat ovat keränneet miljoonittain katsojia, joten niiden lopettaminen tulee yllätyksenä uutta tuotantokautta odottaville faneille.

Syynä lopettamiseen on, että 24-sarjan Jack Bauer-hahmoa näyttelevän Kiefer Sutherlandin uusin televisiosarja on saavuttanut paremmat katsojaluvut. Deadline-sivuston mukaan Touch-sarja on kerännyt lähes 7 miljoonaa katsojaa viimeisimmällä jaksollaan. Parhaimmillaan sarjalla on ollut jopa 12 miljoonaa viikoittaista katsojaa ja nykyisen luvun toivotaan nousevan entiselleen.

Yliluonnollisia aiheita käsittelevä sarja kertoo Sutherlandin näyttelemästä Martin Bohm -nimisestä entisestä toimittajasta, joka jää leskeksi WTC-iskujen myötä. Bohmin Jake-pojalla on erityinen kyky ennustaa tulevia tapahtumia. Sarja keskittyy seuraamaan isän ja hänen poikansa kohtaloita, joilla on maailmaa mullistava merkitys.