Lydia Brightin peppu paloi auringossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britanniassa yksi uusimmista saippuasarjoista on nimeltään The Only Way Is Essex. Ohjelman kaunottaret ovat nousseet maansa seuratuimpien seurapiirineitokaisten joukkoon. Yksi heistä on Lydia Bright, joka äskettäin yllätti pukeutumalla läpinäkyvään yöasua muistuttavaan mekkoon osallistuessaan paikalliseen pubi-illanviettoon.

Kaunis näyttelijätär on nyt kuvattu lomailemassa Dubaissa, jossa kalpeaihoinen tähti unohti mitä ilmeisimmin aurinkorasvan käytön. Brightin iho on nimittäin kuvissa ravunpunainen. Hänen suihkutellessaan rantahiekkaa pois kehostaan voidaan nähdä myös muhkeat rusketusrajat naisen takamuksessa. Katso kuvat tästä.

Lydia ja hänen TOWIE-kollegansa ovat viime aikoina kuvanneet sarjan viidennen tuotantokauden jaksoja. Äskettäin näyttelijäkaunotar joutui bileillan aikana riitoihin turvamiehen kanssa eräällä kebab-kioskilla. Tilanteesta ikuistettiin myös kuvamateriaalia, joka levisi medioihin. Jälkikäteen nolostunut tähti pyyteli käytöstään anteeksi Twitter-blogissaan.