Rusketushullu perheenäiti sai nolon fanituotteen – katso kuva

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kerroimme viime viikolla tapauksesta, jossa 44-vuotias amerikkalainen perheenäiti Patricia Krentcil oli pannut viisivuotiaan tyttärensä solariumiin ja aiheuttanut tälle vakavia palovammoja. Rusketushullusta äidistä onkin tullut tapauksen jälkeen varsinainen julkkis.

Kuva: Splash

Nainen on väittänyt syyttömyyttään tilanteeseen, mutta kohu hänen ympärillään ei ota laantuakseen. Nyt naisesta on valmistettu näköisnukke, josta käy korostetusti ilmi naisen uskomaton ihonväri. Oranssinruskea action-nukke tuli myyntiin tällä viikolla.

Herobuilders -sivusto myy nukkea noin 30 dollarin eli 24 euron hintaan. Nukkea mainostetaan iskulauseella, joka kehoittaa ostamaan nuken kaikille rusketushulluille ystäville. Samainen lelufirma on tehnyt omat nukkeversiot muun muassa Barack Obamasta, Sarah Palinista ja Michael Jacksonista.