Komediatähden elokuvaprojekti kariutui – vaatii 3 000 000 dollarin korvauksia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalais-yhdysvaltalainen Hollywood-tähti Brendan Fraser tunnetaan menestyneistä elokuvistaan. Näyttelijän elokuviin lukeutuvat muun muassa Viidakon Ykä, Muumio ja Muumion paluu.

Fraser on viime aikoina valmistellut William Tellistä kertovaa elokuvaa. Nyt The Legend of William Tell 3D -elokuvaprojekti onkin peruttu ja suivaantunut tähti aikoo haastaa oikeuteen elokuvapomot. Fraser vaatii heiltä 3 miljoonan dollarin eli 2,4 miljoonan euron korvauksia menetetyistä työtarjouksista, mikä on herättänyt tuottajissa kummastusta.

– Elokuvan rahoitus on kunnossa ja siitä on tarkoitus tehdä 2D-versio. Fraser ei tunnu olevan siitä kiinnostunut, vaikka tämä on ollut tuottajien aikeena koko ajan, kertoo Fraserin projektiin palkannut tuottaja Todd Moyer Female First -sivustolle.

Fraser nousi kuuluisuuteen komediaelokuvien California Man – svengaava fossiili ja Sekopäät kautta. Hänen uransa oli suurimmassa nosteessa 2000-luvun alussa. Tällä hetkellä mies on tekemässä ainakin elokuvaa Seconds of pleasure.