Kim Kardashianin ohut paita paljasti yksityiskohtia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin julkkiksiin nykyisin lukeutuva Kim Kardashian tuli alunperin tunnetuksi kotipornovideostaan, mutta on sittemmin onnistunut saavuttamaan valtavan omaisuuden ja suuren julkkisstatuksen.

Räppäri Kanye Westin kanssa nykyisin seurusteleva Kim Kardashian on nyt käväissyt kultansa kanssa Belle Noel Jewelry -korumerkkinsä esittelytilaisuudessa. Uhkea Kardashian oli pukeutunut tilaisuutta varten tiimalasikurveja korostavaan hameeseen ja läpikuultavaan valkoiseen paitaan, joka tarjosi kuvaajille enemmän katsottavaa kuin oli tarkoitus. Paidan läpi piirtyivät selvästi tähden rintaliivien rajat ja hieman muutakin.

31-vuotias Kim Kardashian kuvaa parhaillaan perheensä arkea seuraavaa Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa, jonka uusi tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa tässä kuussa. Sarjan menestyksen johdosta sen pohjalta on tehty myös kaksi spin-off -sarjaa ja kolmas on parhaillaan suunnitteluasteella. Äskettäin perhe teki 40 miljoonan dollarin sopimuksen televisio-ohjelmansa jatkosta.