Nainen ei tiennyt olevansa raskaana – synnytys tuli yllättäen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin liikkuu tarinoita, joiden mukaan jotkut naiset ovat olleet itsekin täysin tietämättömiä raskaudestaan aivan odotuksen loppumetreille saakka. Hurjimpien tarinoiden mukaan raskaus on selvinnyt vasta synnytyksen alkaessa. Nyt maailmalta on jälleen kantautunut tällaisia tietoja.

Yhdysvaltojen Tennesseen osavaltiossa asuva nainen ei ollut huomannut vartalossaan mitään varsinaisesti raskauteen liittyvää, joten hän ja aviomies elelivät koko yhdeksän kuukauden ajan normaalisti. Amanda ja Billy Prentice olivat yrittäneet lasta jo usean vuoden ajan, mutta heidän tietojensa mukaan huonolla menestyksellä. He olivat kuitenkin väärässä.

Nainen sai kuitenkin eräänä päivänä sairauskohtauksen, jonka takia hänet kiidätettiin tajuttomana Vanderbiltin sairaalaan. Samalla selvisi, että hän on aivan viimeisillään raskaana ja että synnytys alkaisi näillä hetkillä. Allie McKinley Rose -niminen pienokainen oli saatettu maailmaan vain viisi tuntia lääkärille menemisen jälkeen. Äiti sai itse kuulla perheuutisesta vasta tultuaan tajuihinsa kahden päivän kuluttua. Hän kertoi, että oli käyttänyt raskaana ollessaan samoja vaatteita kuin aiemminkin, WSMV uutisoi.