Pikkutyttö putosi ravintolan rasva-altaaseen: ”Opetus kaikille ravintoloille”

Ohhoh! · Neea Jokinen

Ravintoloiden takapihoilla sijaitsee yleensä jätepiste suurine roskalavoineen, jonne työntekijät lajittelevat esimerkiksi ruoan tähteet. Nyt erään Yhdysvaltojen Tennesseessä asuvan pikkutytön uutisoitiin joutuneen hengenvaaraan paikallisen Sonic-pikaruokalan edustalla.

Viisivuotias Lily Clark -niminen tyttö nimittäin putosi ruokapaikan edustalla sijaitsevaan rasva-altaaseen. Pikkutytön onneksi hänen Michael-isänsä huomasi pudotuksen ja pelasti lapsen ennen hukkumista. Ravintolan pihamaalla sijaitseva maahan upotettu rasva-allas on noin 1,5 metriä syvä.

Rasvaan uponnut tyttö kiidätettiin Gateway-sairaalaan, ja hän selvisi tapauksesta korvakäytäviin levinnyttä rasvakerrosta lukuunottamatta ilman vammoja. Lily-tytön äiti on kuitenkin huolissaan siitä, että tapaus on jättänyt hänen lapselleen elinikäiset traumat. Äidin mukaan hänen tyttärensä ei halua enää liikkua kyseisen ravintolan lähettyvillä.

– Tämän tulee olla opetus kaikille ravintoloille. Ei tuollaisia vaaroja voida pitää lasten lähettyvillä. Se on naurettavaa, tytön Dana-äiti kertoi News Channel 5 -televisiokanavalle.

Sonic-ravintolan edustaja kertoi, että he tutkivat parhaillaan tapausta ja ravintolansa turvallisuusjärjestelyitä. Ravintolan patiolla sijaitseva rasva-allas on suljettu vihreällä kannella, jossa lukee pienellä varoitusteksti. He uskovat suljetun kannen olleen huonosti lukittuna tytön putoamisen aikaan.