Yllätyskäänne: Britney Spears kiistää kohuväitteet

Viihdeuutiset · Stara.fi

X Factor -formaatin luoja Simon Cowell julkaisi viime vuonna suositusta laulukilpailusta Yhdysvaltojen version, jonka tuomaristossa nähtiin viihdemogulin lisäksi Nicole Scherzinger, Paula Abdul ja L.A. Reed. Ohjelman päättymisen jälkeen viihdemoguli antoi potkut naistuomareille ja alkoi metsästämään uusia tähtiä tuomaripestiin.

Pari viikkoa sitten Yhdysvalloissa julkistettiin tieto, että Britney Spears olisi kiinnitetty X Factor -tuomariksi huikealla 15 miljoonan dollarin palkkiolla. Nyt poptähti itse on kuitenkin yllättäen kiistänyt väitteet. Ainakaan vielä nimiä ei siis ole hänen mukaansa papereihin laitettu. Spears kuitenkin vahvisti TMZ-julkaisulle käyvänsä neuvotteluja asiasta. Pestin odotetaan joko kariutuvan tai vahvistuvan lähipäivinä.

The X Factor -laulukilpailu suunniteltiin Britanniassa alun perin Pop Idol -ohjelman tilalle. Sittemmin suosittu televisio-ohjelma on levinnyt ympäri maailman. Suomen version voittajaksi valittiin vuonna 2010 Elias Hämäläinen. Yhdysvaltojen ensimmäisen tuotantokauden voittajaksi taas kruunattiin 19-vuotias Melanie Amaro.