Pariskunta shoppaili pornokaupassa – pienet lapset yli tunnin pakettiautossa

Ohhoh! · Neea Jokinen

Jotkut vanhemmat jättävät lapsensa autoon esimerkiksi lyhyen kauppareissun ajaksi. Nyt erästä Yhdysvaltojen Washingtonissa asuvaa pariskuntaa syytetään lasten kaltoinkohtelusta, kun he jättivät pienet lapsensa istumaan autoon yli tunniksi.

Juston ja Kylie Hyatt nimittäin jättivät 3 – 4 -vuotiaat poikansa autoon shoppailureissun ajaksi. Pariskunta oli viettänyt lähes puolitoista tuntia Hustler Hollywood -seksikaupassa, josta he ostivat seksileluja 430 dollarilla, eli noin 340 eurolla. Seksikaupan myyjä hälytti paikalle poliisit, kun hän huomasi pienten lasten istuneen pakettiauton sisällä yli tunnin ajan.

Myyjä kertoi poliiseille, että kyseinen pariskunta on vieraillut seksikaupassa ennenkin ja jättänyt lapsensa autoon ostosreissun ajaksi. Pariskunta ihmetteli poliisien tuloa, sillä heidän mielestään ei ollut väärin jättää lapsia pakettiautoon.

Avioparin mukaan he olivat parkkeeranneet autonsa seksikaupan eteen, jotta he voivat tarkkailla lapsiaan ostosreissun aikana. Poliisien mukaan seksikaupan sisätiloista ei nähnyt hyvin parkkipaikalle. Poliisit kertoivat nuorelle pariskunnalle, että yksin jätetyt lapset voitaisiin kidnapata autosta vain muutamassa sekunnissa. The Smoking Gun -sivuston mukaan pariskunta oli kuunnellut nöyränä poliisien torumista.