Ritan Oran tiukka mekko ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen laulajatar Rita Ora on niittänyt viime aikoina suosiota uudella R.I.P. -musiikkivideollaan. Britannian Rihannaksikin tituleerattu nainen kuuluu r&b-musiikin nouseviin tähtiin. Äskettäin kurvikas kaunotar esitteli timmejä pakaroitaan lontoolaisella homoklubilla.

Nyt Rita Ora on liittynyt niiden tähtien joukkoon, joiden asuvalinta ei mene aivan nappiin. Tähti nähtiin oman R.I.P. -singlensa julkaisutilaisuudessa eilen pukeutuneena piukkaakin piukempaan mekkoon, joka paljasti enemmän kuin oli kenties tarkoitus. Laulajattaren nännit kuulsivät nimittäin selvästi kumisen mekon kankaan läpi.

Vaaleahiuksisen r&b-lupauksen ura lähti nousukiitoon, kun musiikkimoguli Jay-Z signeerasi laulajan Roc Nation-levymerkilleen. Ora on sittemmin esiintynyt Craig Davidin, Draken, Jay-Z:n ja Tinchy Stryderin musiikkivideoilla. Laulajatar pyrki vuonna 2009 Euroviisuihin edustamaan Britanniaa, mutta vetäytyi kilpailuista, koska ei uskonut olevansa valmis. Oran huhutaan deittailevan paraikaa räppäri Drakea, mutta nainen on kiistänyt romanssihuhut perättöminä.