Ritan Oran tiukka mekko ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen laulajatar Rita Ora on niittänyt viime aikoina suosiota uudella R.I.P. -musiikkivideollaan. Britannian Rihannaksikin tituleerattu nainen kuuluu r&b-musiikin nouseviin tähtiin. Äskettäin kurvikas kaunotar esitteli timmejä pakaroitaan lontoolaisella homoklubilla.

Nyt Rita Ora on liittynyt niiden tähtien joukkoon, joiden asuvalinta ei mene aivan nappiin. Tähti nähtiin oman R.I.P. -singlensa julkaisutilaisuudessa eilen pukeutuneena piukkaakin piukempaan mekkoon, joka paljasti enemmän kuin oli kenties tarkoitus. Laulajattaren nännit kuulsivät nimittäin selvästi kumisen mekon kankaan läpi.

Vaaleahiuksisen r&b-lupauksen ura lähti nousukiitoon, kun musiikkimoguli Jay-Z signeerasi laulajan Roc Nation-levymerkilleen. Ora on sittemmin esiintynyt Craig Davidin, Draken, Jay-Z:n ja Tinchy Stryderin musiikkivideoilla. Laulajatar pyrki vuonna 2009 Euroviisuihin edustamaan Britanniaa, mutta vetäytyi kilpailuista, koska ei uskonut olevansa valmis. Oran huhutaan deittailevan paraikaa räppäri Drakea, mutta nainen on kiistänyt romanssihuhut perättöminä.

Uusimmat