Rita Rusic kuherteli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen takavuosien mallikaunotar Rita Rusic on näkynyt viime kuukausina runsaasti paparazzikuvissa, sillä hän vaikuttaa muuttaneen asumaan Miami Beachin rannalle. Nykyisin jo 51-vuotias neitokainen on ikäisekseen harvinaisen näyttävä kaunotar.

Nyt Rita Rusic on jälleen kuvattu samoissa maisemissa, jossa tällä kertaa oli mukana myös miesystävä. Rita ei välittänyt lainkaan paparazzeista, vaan kuherteli miesystävänsä kanssa rannalla kuin teinitytöt ikään.

Italialais-kroatialainen 51-vuotias Rita Rusic tunnetaan parhaiten laulajana, näyttelijänä ja mallina, mutta hän tuli aiemmin tunnetuksi myös avioliitostaan italialaisen poliitikko-elokuvaohjaaja Vittorio Cecchi Gorin kanssa. Sittemmin pariskunnan avioliitto päättyi eroon, ja Rusic on nähty useiden itseään huomattavasti nuorempien komistusten seurassa. Pitkällä urallaan Rita on näytellyt kymmenissä elokuvissa ja laulanut kaksi levyäkin.