Aliona Vilani paljasti muodokkaan bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkisten suosimilla lomapaikoilla ja uimarannoilla on usein alituinen paparazzipäivystys julkkisten varalta. Äskettäin paparazzit luulivat ikuistavansa Miami Beachilla bikineissä ammattitanssija Aliona Vilanin. Toisin kuitenkin kävi, sillä kuvattu neitokainen osoittautuikin vain Vilania muistuttavaksi tavikseksi.

Nyt kuvaajat ovat kuitenkin osuneet jälleen oikeaan ja saaneet tallennettua oikean Vilanin bikinikuviin Miamin rannalla. Tanssija ei ujostellut hyväkuntoista kroppaansa kukallisissa bikineissä. Nainen oli ehtinyt saada jo iholleen näyttävän rusketuksen.

Venäläis-kazakstanilainen ammattitanssija Aliona Vilani tuli amerikkalaisille tutuksi sikäläisestä Tanssii tähtien kanssa -realityohjelmasta. Vilani on erikoistunut salsaan, jazz- ja hip hop -tanssiin. 28-vuotiaan tanssijattaren ura alkoi jo 13-vuotiaana, kun hän alkoi opiskelemaan newyorkilaisessa tanssikoulussa.