Hittielokuvasta tuttu tähti löydettiin kuolleena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monille suomalaisillekin elokuvista tuttu basisti Donald ”Duck” Dunn on kuollut. Hän menehtyi 70-vuotiaana Tokiossa, jossa hän oli keikkamatkalla. Tieto kuolemasta kerrottiin ensimmäisenä hänen ystävänsä Steve Cropperin Facebook-sivuilla.

Asiasta uutisoineen Yahoo! Newsin mukaan Cropper oli Dunnin mukana samalla kiertueella. Hän kertoi Facebookissa Dunnin menehtyneen nukkuessaan yksin varhain sunnuntaiaamuna. Basisti esiintyi viimeisen kerran Tokyo Blue Note -klubilla, jonka tiedottaja Miho Harasawa vahvisti osaltaan tiedot traagisesta tapahtumasta.

Yhdysvaltojen Tennesseessä vuonna 1941 syntynyt Donald Dunn esiintyi urallaan lukuisten supertähtien kanssa. Kansainvälisesti tunnetuksi hän tuli viimeistään näytellessään itseään vuonna 1980 ensi-iltansa saaneessa The Blues Brothers -elokuvassa, josta tuli valtava hitti. Dunn palkittiin elämäntyöstään Grammy-palkinnolla vuonna 2007.