Jessie J saamassa potkut The Voice of -ohjelmasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa The Voice of Finland -ohjelman ensimmäinen tuotantokausi saatiin taannoin kunnialla läpi, sillä ohjelma tarjosi parasta kykyjenetsintä-realityä vuosikausiin. Monissa muissa maissa ohjelmaa esitetään parhaillaan, ja nyt Britanniassa yhtä tuomaria uhkaavat potkut.

Ohjelman brittiversiossa mukana oleva tähtivalmentaja Jessie J ei suostunut keskustelemaan BBC One -kanavan edustajan Danny Cohenin kanssa, kun tämä tuli onnittelemaan poptähteä pukuhuoneen edustalle. Nyt diivailu on johtanut rajuihin toimenpiteisiin tuotannon sisällä.

Daily Mirror -lehden mukaan BBC harkitsee parhaillaan joudutaanko laulajalle antamaan potkut ohjelmasta diivailun takia. Juuri Cohen tekee nimittäin viime kädessä päätöksen ohjelman seuraavan tuotantokauden kokoonpanosta. Edellä mainittu välikohtaus ei ole ainoa laatuaan ohjelman kuvauksissa.

– Jessie J olettaa olevansa paljon suurempi tähti kuin hänen asemansa antaisi olettaa. Kukaan ei olisi uskonut kuinka diiva hänestä tulisi. Danny on BBC Onen tärkeimpiä johtajia ja The Voice on kuin hänen lapsensa. Hän hankki ohjelman kanavalle ja teki Jessiestä tähden antamalla paikan ohjelmassa, lähde kertoi lehdelle.