Justin Bieberillä upea äitienpäivälahja: ”Kiitos äiti!”

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Tänään vietetään äitienpäivää, ja monet ovat ostaneet tai tehneet äidilleen lahjan perinteistä juhlapäivää varten. Teinitähti Justin Bieber on julkaissut tulevalta Believe-albumiltaan Turn to You -kappaleen, jossa hän kertoo Pattie-äidistään.

Justin Bieber kertoo kappaleensa lyriikoissa äitinsä vaikeasta elämästä yksinhuoltajana. Koskettava kappale on teinitähden mukaan hänen äitienpäivälahjansa Patricia ”Pattie” Mallette -äidilleen. Poplaulajan kirjoittaman kappaleen tuotot lahjoitetaan yksinhuoltajaäitejä auttavalle järjestölle.

– Turn To You on julkaistu. Auttakaa yksinhuoltajaäitejä ja antakaa heille tukea. Kiitos äiti, Justin Bieber kirjoitti Twitter-blogissaan kappaleen julkaisemisen jälkeen.

Pattie Mallette sai Justin Bieberin jo 18-vuotiaana. Hän kasvatti poikansa Kanadan Stratfordissa vanhempiensa avustuksella. Supertähti eli nuoruudessaan köyhää elämää, ja hänen äitinsä teki kahta työtä maksaakseen poikansa harrastukset. Bieber on tehnyt paljon hyväntekeväisyystyötä kotikylänsä avustusjärjestöissä.

Justin Bieberin odotettu Believe-albumi julkaistaan 19. kesäkuuta. Levyn ensimmäinen single Boyfriend nousi heti julkaisupäivänään iTunes-musiikkipalvelun ladatuimmaksi kappaleeksi. Teinitähti muutti aiemmin tänä vuonna erään kanadalaisen poplaulajan Carly Rae Jepsenin elämän, kun hän kiinnitti neitokaisen levy-yhtiönsä artistiksi. Sittemmin 26-vuotiaan Carly Rae Jepsenin Call Me Maybe -kappale on noussut hitiksi.