Kate Upton piilotti muotonsa iltapukuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka huippumalli Kate Upton tanssahteli valokuvaaja Terry Richardsonin julkaisemalla nettivideolla erittäin pienissä bikineissä. YouTube poisti videon kokonaan sen sijaan, että se olisi asettanut sille esimerkiksi ikärajan.

Nyt Kate Upton on poseerannut New Yorkin Metropolitan-museossa järjestetyssä Impossible Conversations’ Costume Institute Gala -tapahtumassa. Pradan ja Schiaparellin järjestämissä juhlissa Kate ei ollut tällä kertaa parhaimmillaan, sillä paljastavista asuistaan tunnettu kaunotar oli piilottanut muotonsa hopeanhohtoiseen iltapukuun.

Amerikkalainen Kate Upton nousi helmikuussa 2011 huippumalliksi yhdessä yössä, kun maineikas Sports Illustrated -lehti valjasti hänet uimapukunumeronsa malliksi. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.