Katy Perryn tyylinmuutos yllätti – poptähti on kuin goottiteini

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Katy Perry erosi aiemmin tänä vuonna koomikkomiehestään Russell Brandista vuoden kestäneen avioliiton jälkeen. Taannoin tähden kerrottiin kuitenkin löytäneen rinnalleen uuden komistuksen, nimittäin rocktähti Robert Ackroydin.

Nyt tiuhaan tahtiin hiustyyliään vaihtava poptähti on jälleen kokenut muodonmuutoksen. Tällä kertaa Katy Perryn tyyli on rankempi kuin mihin on totuttu. 27-vuotias poppari on värjännyt mustana ja sinisenäkin nähdyt hiuksensa violeteiksi. Hänet nähtiin NARM Music Awards -tapahtumassa synkässä asussa ja ehostuksessa, joka toi mieleen goottihenkisen teinin. Katso kuvat tästä.

Katyn exä Russell Brand viihtyy nykyisin puolestaan mallikaunotar Nikolett Barabasin kanssa. 36-vuotias koomikko-näyttelijä kertoi jo pian eron jälkeen voivansa hyvin ja jatkavan elämäänsä ilman Perryä. Katy Perry ja Russell Brand avioituivat Intiassa hulppeassa hääseremoniassa vuonna 2010. Pariskunta sormusti toisensa vuoden seurustelusuhteen jälkeen. Katy Perry on aiemmin seurustellut muun muuassa Gym Class Heroes -yhtyeen keulahahmon Travis McCoyn kanssa.