Kelly Bensimon vaihtoi bikinit uikkareihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen julkkiskaunotar Kelly Bensimon on pysynyt viihdelehtien otsikoissa viime aikoina erityisesti olemalla mukana Tosielämän täydelliset naiset -realityohjelmassa. Pari vuotta sitten pahoinpitelystä pidätetty kaunotar tunnetaan myös räväköistä mielipiteistään.

Viime viikolla Kelly Bensimon kuvattiin uiskentelemassa Miamin rantavedessä mustassa uima-asussa, joka petti yllättäen ja paljasti Kellyn rinnan kuvaajille. Nyt uikkarit ovat vaihtuneet, eikä tuorein rantavierailu johtanut paljastuksiin.

Kelly Bensimon, koko nimeltään Kelly Killoren Bensimon, on entinen huippumalli, joka toimi aikoinaan myös Elle-lehdessä. Nykyisin Bensimon toimii korusuunnittelijana ja tähdittää tosielämän täydellisistä naisista kertovaa The Real Housewives of New York City -ohjelmaa. Taannoisella malliurallaan Kelly poseerasi lukuisten muotilehtien kansikuvissa ja toimi Clarins-merkin mainoskasvona. Sittemmin hän toimi useiden lehtien päätoimittajana.