Lisa Rinna on 48-vuotias bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalaisille televisionkatsojille lähinnä supersuositusta Melrose Place -televisiosarjasta 90-luvulla tunnetuksi tullut näyttelijätär Lisa Rinna on poseerannut viime aikoina useaan otteeseen viihdelehdissä bikinikuvillaan ja esittelemässä kauneusleikkaustensa tuloksia.

Nyt Lisa Rinna on jälleen todistanut uusimmilla bikinikuvillaan olevansa ikäisekseen erittäin hyvässä kunnossa. Viisikymppisiään pian viettävä kahden lapsen äiti ei arkaile kameran edessä, vaan poseeraa pallokuvioisissa bikineissä rohkeana Santa Monicassa. Katso kuvat tästä.

48-vuotias Lisa Rinna tuli Yhdysvalloissa alun perin tunnetuksi Päivien viemää -televisiosarjasta 90-luvun alussa. Hän näytteli sarjassa Billie Reedin roolia. Sarjan menestyksen myötä Rinna kiinnitettiin myöhemmin Taylor McBriden rooliin Melrose Place -sarjaan, josta tuli todellinen jättimenestys. Nykyisin Lisa Rinna toimii näyttelijänuran lisäksi myös yrittäjänä, sillä hänellä on kaksi vaateliikettä.