Maria Menounosin pikkumekon helma nousi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä-toimittaja Maria Menounos ei ole vielä kovinkaan tunnettu maailmanlaajuisesti, mutta viime kuukausina hän on tehnyt läpimurtoa viihdelehdissä. Hänet on esimerkiksi rankattu maailman 50 seksikkäimmän naisen listalle.

Nyt Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa tanssiva julkkiskaunotar kuvattiin KIIS FM -radiokanavan järjestämässä Wango Tango 2012 -tapahtumassa tanssiparinsa Derek Houghin kanssa. Näyttävä brunette oli valinnut ylleen lyhyen mustan mekon, jonka helma nousi vauhdikkaiden poseerausten aikana. Samalla Marian reidestä paljastui mojova mustelma, jonka hän oli saanut harjoitusten aikana.

32-vuotias Maria Menounos on kreikkalais-amerikkalaista sukujuurta oleva näyttelijäkaunotar teki Yhdysvalloissa läpimurtonsa jo teini-ikäisenä vuonna 1996 voittamalla kaksi missititteliä. Tuolloin hän voitti Miss Massachusetts Teen ja Miss Teen USA -kilpailut. Sittemmin hän voitti Miss Massachusetts USA -kilpailun vuonna 2000. Vuonna 2006 Maria nähtiin sadoissa miljoonissa kodeissa juontamassa Kreikan Euroviisuja, jossa suomalainen Lordi vei voiton.